Küldetésünk

Csapatunk törekvése, hogy továbbfejlesszük közel 30 éves oktatói tapasztalatunkat, megújuljunk a kommunikációban és a modern oktatási formákkal korszerűbb, a mai igényeknek megfelelő újszerű kialakítással és szervezéssel magas minőségű szellemi terméket adjunk át hallgatóinknak. 

Hisszük, hogy a kommunikáció az egészségügyi személyzetés a beteg, az oktató és a hallgató  között a leglényegesebb faktor az egészség megőrzésében és helyreállításában. A megszerzett tudás átadása alapvető feladat a további fejlődés érdekében.

Hiszünk a fájdalom keletkezésének és menedzselésének filozófiájában. Hirdetjük, hogy a fájdalommal és fájdalomcsillapítással kapcsolatos modalitások és dimenziók együtt és egymással szoros köteléket alkotva vesznek részt a fájdalmakkal szenvedő betegek mindennapi életében. Elkötelezettségünk, hogy szervezett oktatási programjainkkal és szakmai találkozóinkkal teret nyissunk a szenvedéstől mentes élet felé, melyhez minden egyénnek alapvető joga van.

Tapasztaltuk, hogy a fájdalom bizonyos formái megelőzhetők, így a műtéti érzéstelenítésnél alkalmazott perifériás  idegblokádok szerepét nagyra tartjuk a korai és késői műtétet követő fájdalmak kivédésében.

Elkötelezettek vagyunk, hogy beavatkozásainkat szem ellenőrzés mellett, ultrahang készülékkel láthatóvá tett módon végezzük. Az ultrahang használatát illetően több mint 17 éves klinikai és 10 éves oktatói tapasztalattal a hátunk mögött megteszünk mindent, hogy az ultrahang alkalmazását népszerüsítsük, annak használata egyre szélesebb körben terjedjen és a napi gyakorlatban nélkülözhetetlenné váljon.